Budapest Fresh Info

M3-as metró hétvégi vágányfelújítások

2015. május 18. 15:52 - Bencze Botond

Síncsere és felújítás az M3-as metrón. képforrás:mno.hu

Az M3-as metró helyett pótlóbusz jár az Árpád híd M és Újpest-Központ M között a májusi és a júniusi hétvégéken vágányfelújítás miatt. 

Folytatódik az M3-as metró vonalán a síncsereprogram, ezért metrópótló autóbusz közlekedik az Árpád híd M és Újpest-Központ M között a 2015. május 9-10-ei, a május 16-17-ei, a május 30-31-ei, a június 6-7-ei, a június 13-14-ei, a 20-21-ei és a június 27-28-ai hétvégén. A metrószerelvények ezeken a hétvégéken rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és az Árpád híd között járnak.

Tarlós István főpolgármester elmondta: a vonal infrastruktúrájának – azaz az alagút, a biztonsági berendezések, az állomások és a pálya – teljes felújítása 2019-re készülhet el. A vágányok cseréje egyébként már másfél éve zajlik, és jövőre befejeződhet, a kritikus szakaszokon pedig 2016-tól megújulhat a teljes infrastruktúra, vagyis a biztonságos közlekedés hosszú távra is biztosítva lesz.

Forrás és további információ: bkk.hu (Link)

Szólj hozzá!
Címkék: Hír Információ

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestfreshinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr967470188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása